17 MEI TEM 19 MEI 2019

'Het is gebeurd' zoals Erik Van Looy zou zeggen. Dit jaar organiseren we voor onze jeugdspelers het eerste jeugdweekend van Smash Lier en trekken we naar het Bloso sportpark te Herentals.
Wat kan je verwachten? Een weekend vol sportief plezier en activiteiten. Trainingen, oefenmatch en vele randactiviteiten!  Dit zal plaatsvinden in het weekend van 17/5-19/5. 

We vertrekken vrijdag 17/5 om 18u aan de sporthal van Lier. Hier rekenen we dan ook een beetje op de goedwil van jullie ouders om onze jeugd mee tot op locatie te kunnen verplaatsen. 
Zondag eindigt dit sportieve weekend om 15.30 en zullen we aankomen rond 16u aan de sporthal. Ook hier hopen we op jullie goedwil om de jeugd terug mee te krijgen naar Lier. 

Inschrijven kan tot 1/3. Daarna volgt de verdere informatie over wat je best allemaal meeneemt en wat je kan verwachten. De kostprijs van dit weekend zou ongeveer 90 euro per lid gaan kosten.
Maar om de prijs een beetje lager te krijgen zouden we met alle jeugdploegen een wafeltjesverkoop willen organiseren.  De opbrengst van dez aktiviteit gaat integraal naar onze jeugd.  Informatie

omtrent deze activiteit volgt binnenkort, maar deze zal plaatsvinden ergens in april.  Doel is wel om met alle ploegen 500 dozen wafeltjes te verkopen.

Kort samengevat:

Voor wie?       Alle jeugdspelers van U11 tem U17
Wanneer?        17/5 tem 19/5
Waar?             Bloso Sportpark Herentals
Wat?               Weekend voor jeugdspelers waarin sport en plezier op de eerste plaats komen.  (Oa trainingen door verschillende trainers en specifieke trainingen op spelonderdelen van het volleybal: pas, receptie, etc…)
Prijs?               Max. 75 euro, afhankelijk van het succes van de wafeltjesverkoop proberen we dit zo dicht mogelijk bij de prijs van 60 euro te krijgen.

Inschrijven kan door voor 1 maart 50 euro voorschot te storten op rekeningnr. BE28 9733 5625 0520 op naam van VC SMASH LIER met vermelding van: “JEUGDWEEKEND 2019 + naam van de ingeschreven speler/speelster.”